GEVLEUGELDE VRIENDEN TWIJZELERHEIDE
Welkom
Sponsors GVT
Agenda
Informatie 2019
Winnaars 2019
Uitslagen 2019
Bestuur
Fotoboek
Feestavond 2018
Gastenboek 

 

Winnaars 2019

Deurne 20-04-2019

Na vorige week zaterdag, waar de allereerste officiële vlucht van 2019 helaas niet door kon gaan vanwege de kou (ja er viel ook echt sneeuw), hadden we afgelopen dinsdag alsnog een proefvlucht vanuit Kalkar. Maar nu hadden we zaterdag dan wel de eerste echte vlucht. Gelost in Deurne met een temperatuur van dik 20 graden konden we in een T-shirt de duiven opwachten. Het was even gemeen spannend want ook deze week kwamen de duiven (evenals alle proefvluchten) van Klaas weer als een stortregen de uitslag binnen. Maar de eerste duif was bij Hiekes Hiemstra. Zoals gezegd op de voet gevolgd door Klaas Dijkstra met de nummers 2 en 3. Hieronder de top 5 van deze week. Proficiat allen met deze mooie prestatie! Volgende week de tweede Vitessevlucht vanuit Weert. Weer heel veel succes allen!

 

Deventer: 06-04-2019


Ja hoor, we zijn weer los. Vorige week de eerste proefvlucht vanuit Heino. Toen konden de duiven even weer proeven aan het wedstrijdvliegen. Deze week de tweede proefvlucht maar nu gaan we wel ook even de klokken testen. En natuurlijk ook de liefhebbers, want ja nu bestaat er geen twijfel over wie er eerst was.

Deze vlucht komen ze aan in koppels :-P, de eerste duif, en de tweede ook trouwens, komt aan bij Klaas Dijkstra. De 3de en 4de bij S.D. Wierstra  en het derde koppel, de 5de en 6de bij L. Dijkstra. De rest van de top 10 wordt ook gevuld door de koploper Klaas Dijkstra. Proficiat heren! Eens kijken of jullie volgende week, voor het echie ook een dergelijke uitslag kunnen maken. Iedereen weer heel veel succes vanuit Gennep!

 

 

 

 

 

Gevleugelde Vrienden Twijzelerheide  | Webmaster Ankie Bosma