GEVLEUGELDE VRIENDEN TWIJZELERHEIDE
Welkom
Sponsors GVT
Agenda en info
Winnaars 2022
Uitslagen 2022
Bestuur
Fotoboek
Feestavond 2021
Gastenboek
Rayon de DriesprongWinnaars 2022

 

  Weert 30 juli 2022 

 

P. de Jong

 

De derde echte jonge duivenvlucht. Om 8 uur zijn ze al los in Weert met West Noord Westenwind. Goed vertrek...... Afdeling 10 lost ook in Weert maar dan om 9.15 uur. 

We hebben als vereniging 329 jonge duiven mee. Eens kijken of we de Zwaluw en de Reisduif deze week kunnen houden. 

En jawel.... de eerste duif van Rayon de Driesprong en dus ook van GVT komt aan bij P. de Jong, die ook de vierde duif klokt. Een topprestatie! 
De tweede liefhebber met de tweede duif (en de 5de,6de en 7de )van de vereniging is W. Th. de Blok. De derde liefhebber is Jan de Haan met de derde duif.

Voor de ladies was het ook weer een mooie week, Jitske valt net buiten de top 10 met de 11de plaats heeft ze de Ladies League GVT deze week gewonnen! De tweede plek is deze week voor een nieuwkomer Ankie Bosma en de derde plek is voor de winnares van vorige week Mon Blok. 

Alle winnaars en winnaressen weer van harte gefeliciteerd!


Hieronder de top 10 van de uitslag van deze week. Volgende week de vierde jonge duiven vlucht vanuit Heusen Zolder (BE) en een natour proefvlucht vanuit .........Meppel!!! Succes weer allemaal!
 

 

 Issoudun 23 juli 2022 

 

Klaas Dijkstra

 

En toen de allerlaatste fondvlucht van 2022. Dit is een nationale vlucht, je zou toch denken dat dan alle duiven in een keer gelost worden maaaaarrrr niets is minder waar. 
Eerst is het uitgesteld, dan zijn ze toch maar losgelaten om 10.00 uur.  Oh of toch niet, ja sommige afdelingen dus wel. 

En ja de verste afstand hebben ze dan weer wel losgelaten... Afdeling Friesland is wel gelost, dik 700 km tegen de wind in, succes allemaal!

Er wordt dan ook maar liefst 1 duif geklokt in GVT op zaterdag en dat is bij..... hoe zou het ook anders.... Klaas Dijkstra. 
Deze keer een nette foto ;-).  Hij klokt ook de derde duif.

De tweede duif was de volgende ochtend bij F. Visser wat hem de tweede liefhebber maakt. En de derde liefhebber, tevens laatste, met de laatste en vierde duif van de uitslag: Gebr. Wiersma. Proficial alle drie. 


Hieronder de totale uitslag van deze vlucht.
 

En hier de eindstand van de Fond

 

 

 

 


De kampioenen van harte gefeliciteerd!!
 

Volgende week de derde jonge duiven vlucht. Heel veel succes allemaal! 

Boxmeer 23 juli 2022 

 

 

Klaas Dijkstra
De tweede officiele jonge duivenvlucht staat op het programma vandaag.
Knap vliegweer en ze zijn dan ook los om 7.30 uur. 

Met ze bedoelen we dan onze 405 jonge duiven van 15 van onze leden. Ook de jongen van ons helaas ontvallen lid Jan van der Bij zijn deze week nog mee. 

Kan iemand Klaas deze week wel houden? Nee hoor, opnieuw Klaas Dijkstra met de eerste duif, echter met Wim de Blok in zijn nek die als tweede een duif klokt. Dan hebben we weer drie duiven van Klaas, dan weer twee duiven van Wim. Daarna doen we nog maar eens een duif van Klaas als 8ste van de vereniging en dan komt de derde liefhebber, Jan de Haan met de 9de en 10de duif van GVT.  

In het Rayon hebben Klaas met de 8ste plek en Wim met de 10de plek zich weer op de kaart gezet. 

De Ladies hebben ook deze vlucht weer van zich laten horen want Mon Blok is als eerste Lady geeindigd met de tweede plek van de vereniging, de tweede plek is voor Klazien Dijkstra die maar liefst 3 duiven bij de eerste 5 van de vereniging had. En tot slot Jitske Bosma die maar net buiten de top 10 viel met de 11de duif van GVT. Goed gedaan en gefeliciteerd dames!

Hieronder ziet u nog de top 10 van deze week met de jonge duiven kampioenen 2022 tot nu toe. Proficiat heren. 
 

 


Vanmiddag of eigenlijk vanavond, de laatste fondvlucht van 2022. Heel veel succes voor de deelnemers!
 

 Dizy le Gros 16 juli 2022 

Klaas Dijkstra

 

Ja jullie zien het goed. Klaas zit weer op de uitkijk deze laatste Midfond loop van 2022. De afdeling was van plan om te lossen om 8.00 uur maar deze keer werd er toch geluisterd naar de convoyeurs ter plekke die toch aangaven dat het nog iets te nevelig was dus worden ze gelost om 8.15 in het Franse Dizy le Gros. 

Met Noord Westenwind leggen ze de ongeveer 426 kilometer naar Friesland af. En Klaas zit niet voor niets te wachten hoor, want de eerste maar ook de tweede duif komt aan bij hem. De tweede liefhebber is P. Bosma met de derde duif. Dan komt Klaas er weer eens tussendoor met de vierde en dan de derde liefhebber is B. Lourens met de vijfde duif van GVT. Van harte gefeliciteerd weer heren. 

Hiermee is de Midfond van 2022 ook afgelopen. Zie onder de top 5 voor de kampioenen. Ook die proficiat met de mooie resultaten.


Hieronder de top 5 van deze week
 

 

En hier de eindstand van de Midfond. 

 

 

 


De kampioenen nogmaals van harte gefeliciteerd!!

Volgende week de laatste Fond. Heel veel succes allemaal!

Klarenbeek 16 juli 2022 

 

Klaas Dijkstra/Klazien Dijkstra

 Daar issie dan, de eerste jonge duivenvlucht van 2022. Voor het eerst voor het echie. Om 7.30 uur komen ze los met Noord Westenwind. Eens kijken of ze dit ook kunnen, onze jonkies.  We hebben er als vereniging 556 mee naar het midden des lands.

Nou Klaas Dijkstra zijn jongen hebben er in ieder geval geen enkele moeite mee. Hij deed het op de proefvluchten natuurlijk al goed maar laat nu zien dat het menens is. 

Hij vliegt maar liefst 1 tot en met 6, niet alleen in GVT maar ook in Rayon de Driesprong, (in GVT ook nog 9de en 10de), en klokt er niet minder dan 45 van de 63 in de punten in de vereniging. De nummer 1 is dan ook direct de winnares van de Ladies League; Klazien Dijkstra.
De tweede liefhebber is P. de Jong met de 7de duif en de derde liefhebber met de 8ste duif is Jan de Haan. 
Gefeliciteerd heren en dame met deze mooie prestaties. 

Volgende week maar eens kijken wie dan als eerste weet te klokken. 

Hieronder de top 10 van deze week
 

 


   Vierzon 9 juli 2022 

Klaas Dijkstra

 

En dan de middag, tijd voor de derde vlucht van vandaag. Dit is de drukste zaterdag van het seizoen voor de duivenliefhebber. 

De 35 duiven die onze 5 Fondleden meehebben op deze vlucht komen samen met alle fondduiven van Afdeling 7 tm 11 los om 7.30 uur. Met een Noordenwind en een afstand van bijna 725 km belooft dit weer een pittige vlucht te worden.

Klaas Dijkstra krijg de eerste, maar ook de tweede en derde duif van GVT op het hok. De vierde komt aan bij de Gebroeders Wiersma en de derde liefhebber met de vijfde duif is K. Veenstra. 
Gefeliciteerd allen!

We moesten nog even wachten tot de zondag met afslaan maar we hebben toch weer een mooie uitslag mogen draaien.

Volgende week de laatste Midfondvlucht en de eerste echte jonge duiven vlucht. Heel veel succes allen!

Hieronder de top 5 van deze week
 

 

 

  Weert 9 juli 2022 

 

W. Th. de Blok

 

Vanochtend de tweede proefvlucht voor de jongen en nu de laatste Vitesse vlucht van 2022 is in aantocht. Het is gemeen spannend in de top van het kampioenschap.
Wie oh wie pakt m deze week voor dit seizoen?

We doen met onze vereniging mee met 10 deelnemers en 89 duiven. 
De eerste duif komt weer aan bij W. Th. de Blok, De tweede bij P. de Jong (en ook de vierde). En dan de derde bij Klaas Dijkstra. Van harte gefeliciteerd!
Was weer een mooi vluchtje als afsluiter. 

Hieronder de top 5 van deze week
 

En hier de eindstand van de Vitesse. 

    

 De kampioenen ook van harte gefeliciteerd!!

Vanmiddag/vanavond de Fond. Heel veel succes allemaal!

   Chalons en Champagne 2 juli 2022 

 

 

K. Veenstra

 

Opnieuw op donderdag ingekorfd voor de Midfond maar ja de afstand naar Chalons en Champagne is dan ook niet te halen in 1 nacht. 

Zaterdagochtend 2 juli om 8.00 uur zijn onze 111 duifjes gelost(en ook de proefvlucht vanuit Heino voor de jongen). Wie o wie krijgt de eerste duif van GVT binnen van bijna 500 kilometer. Is het een bekende winnaar van dit seizoen of toch een nieuw gezicht?

Dat laatste is het geval want de eerste duif komt aan bij K. Veenstra die overigens een fantastische uitslag draaide door alle drie duiven in de punten te scoren. De tweede liefhebber is deze week W. Th de Blok die de tweede en 5de duif van GVT wist te klokken. En de derde plaats is deze week voor H. Bosma die de derde duif binnenhaalde. Proficiatt heren!

Volgende week maar liefst inkorven voor 3 vluchten; Fond, Vitesse en proefvlucht jongen. Heel veel succes weer allemaal!
 

 

 

   Saulieu 25 juni 

 

Berend Lourens

Deze lossing is nog vroeger, want in Frankrijk zijn onze 43 duiven om 7.00 los. Ook deze halen een flinke snelheid al kunnen ze logischerwijs niet aan de ochtend tippen natuurlijk. 

De eerste duif van GVT ligt toch ruim 9 minuten los en komt aan bij B. Lourens, die hiermee toevallig ook zijn derde zege van dit seizoen heeft behaald. De tweede liefhebber, met de tweede duif is K. Veenstra en de derde liefhebber met de derde duif van onze vereniging is F. Visser.  


Gefeliciteerd heren! En ook nog wel even het vermelden waard, gefeliciteerd Griet! Want de tweede plaats van Karel is een eerste plaats in de Ladies League voor Griet in de Afdeling! Een Topprestatie! 

Volgende week donderdag inkorven voor de Midfond op Chalons de Champagne en vrijdag, jawel, het is zover, de eerste proefvlucht voor de jonge duiven vanuit Heino. Heel veel succes weer allemaal!

 

 

 Venlo 25 juni 

 

Siep Hiemstra

Weer een vroege lossing deze week. Om 7.45 uur komen ze los in Venlo. Wij als vereniging hebben 145 duiven in de strijd. Met een Zuidenwind komen ze deze kant dan ook op gesneld.  Dat laatste mag je ook echt wel zeggen want deze snelheden hebben we nog niet mee mogen maken dit seizoen. 

De eerste duif van GVT heeft dan ook een snelheid van 1710,839 meter per minuut en komt aan bij Siep Hiemstra die hiermee ook al zijn derde eerste plaats haalt dit seizoen. De tweede (en vierde) duif landt bij P. de Jong die als tweede liefhebber eindigt. De derde liefhebber met de derde duif is P. Bosma. 

Gefeliciteerd heren! Over twee weken de laatste Vitessevlucht en dat wordt nog gemeen spannend in de top. 
Vanmiddag de fond vanuit Saulieu.

 

 

 Marche en Famenne 18 juni 

 

P. Bosma

Op vrijdag ingekorfd ipv donderdag voor een midfondvlucht. He het kan dus toch wel ;-).
Waarom? Omdat het warm wordt, daarom was het advies ook om zo vroeg mogelijk te lossen. Daar heeft de lossingscommissie gehoor aan gegeven want om 7.00 uur zijn ze los. Het eerste stuk hebben ze grotendeels wind mee maar vanaf de polder toch nog tegenwind. 

Maar toch komen onze duifjes weer mooi thuis al zaten er hier en daar toch gaten in bij verschillende liefhebbers. 

De eerste duif kwam aan bij P. Bosma, hiermee is hij dus de eerste liefhebber van deze week. De  tweede duif van GVT was van W. Th. de Blok, Hij was de winnaar van de vitesse van vorige week. Deze twee heren hebben dus even gewisseld van plaats :-). En de derde liefhebber met de derde (en zesde) duif is dezelfde als vorige week op de Vitesse (maar de winnaar op de Fond zoals u hieronder ziet) Klaas Dijkstra. 

Van harte gefeliciteerd allemaal. 

Volgende week weer twee vluchten; de zesde Vitessevlucht en derde Fondvlucht, eens kijken of we als vereniging weer mee kunnen doen bij de eersten in het rayon net als Klaas vorige week. Heel veel succes weer voor iedereen die meedoet!

 

Sens 11 juni 

Klaas Dijkstra

Ook hier zijn onze gevleugelde vriendjes los om 9.00 uur. Deze moeten alleen ongeveer 350 km meer vliegen. Op deze vlucht hebben we 76 duiven mee. 

Omstandigheden zijn hartstikke goed, de duiven komen dan ook in een mooi tempo naar huis.

De eerste (2de, 5de en 7de) duif komt aan bij Klaas Dijkstra waarmee hij op deze vlucht de eerste liefhebber is in GVT en ook een hele mooie tweede prijs in Rayon de Driesprong. De tweede liefhebber met de derde (6de,9de en 10de) duif is F. Visser. Hierbij is ook nog het vermelden waard dat hij alle zes duiven die hij mee had, ook in de punten wist te klokken. Top prestatie! De derde liefhebber is een veelbelovende nieuwkomer in de top 3; de combinatie Gebr. Wiersma met de 4de duif.

Van Harte gefeliciteerd allemaal. 

Volgende week de vierde Midfondvlucht. Heel veel succes weer voor een ieder die inkorft.

 

 
Heusden Zolder 11 juni 

 

W. Th. de Blok

Een iets latere lossing dan dat we de afgelopen weken gewend zijn maar ach, de 131 duifjes die mee zijn weten de weg wel naar huis te vinden inmiddels. 

Met een West Zuid Westen wind spoedden ze zich huiswaarts. De eerste liefhebber, daar was ie al, terug van weggeweest, als een duveltje uit een doosje, onze enige echte Hagenees W. Th. de Blok met de eerste (en 9de) duif van GVT. De tweede liefhebber met de tweede (5de en 8ste) duif was P. Bosma. Derde liefhebber Klaas Dijkstra met de derde (en 6de) duif. 

Proficiat heren. Op naar vanmiddag, dan staat de tweede fondvlucht op het programma.

 

 

 

 Arlon 4 juni 

 

Siep Hiemstra

Met 13 liefhebbers gaven we 171 duifjes mee op de Midfondvlucht. Ivm met de gewassen (zijn die misschien van metaal ;-)) in Chimay die te hoog waren is er uitgeweken naar een meer Westelijke plaats: Arlon. 

Deze week een Noord Oostenwind dus een pittig vluchtje. Helaas konden we in het rayon L.F. de Bruin niet houden die maar liefst 12 minuten los lag in het rayon maar onze eerste duif komt deze week weer aan bij Siep Hiemstra die hiermee ook direct de Sneeuwbal pakt, hij heeft de smaak te pakken. De tweede (en 4de,5de,6de en 9de) duif bij Klaas Dijkstra die daarmee de tweede liefhebber is. En de derde liefhebber met de derde duif is P. Bosma. 

Proficiat heren! Hieronder nog even de top 10 en voor volgende week staan er weer een Vitesse-(Heusden Zolder) en een Fondvlucht(Sens) op het programma. Eens kijken of we dan wel bij de top 10 van het Rayon kunnen komen.
Heel veel succes weer allemaal!

 

 

Sourdun 28 mei 

 

 

Berend Lourens

 

 Het lange afstandswerk van dit seizoen is van start. De eerste fondvlucht vanuit Sourdun. Ook hier een vroege lossing. Om 7.30 zijn ze al los. Hier zijn 10 liefhebbers die samen 97 duiven ingekorfd hebben. Deze duurproef bedraagt voor ons circa 556 km. Maar ook hier komen ze vlot. 

De eerste en ook tweede duif van GVT komt aan bij een bekende winnaar, Berend Lourens. De tweede liefhebber met de derde (en 5de,7de,8ste en 9de) duif van de vereniging is ook een oude bekende, Klaas Dijkstra. De derde liefhebber is deze week F. Visser met de vierde en ook zesde duif. 

Ook jullie proficiat heren met deze mooie prestaties. 

Hieronder de top 10 van deze vlucht 


Volgende week weer een Midfondvlucht, vanuit........natuurlijk Chimay. Succes weer allemaal! Moge de beste winnen!

 

 


Weert 28 mei 

 

Siep Hiemstra

En toen de vierde Vitessevlucht van 2022, opnieuw vanuit Weert. Met 14 liefhebbers hebben we 173 duifjes mee. Het zou mooi weer worden dus een vroege lossing was te verwachten. Echter was de lossing wel heel vroeg. Om 7.15 uur zijn ze al het Limburgse luchtruim ingevlogen.  Met maar weer eens een NoordWestenwindje wisten ze onze hokken moeiteloos te vinden. 

De eerste duif van GVT(en ook de tweede) is deze week bij een nieuwe winnaar, Siep Hiemstra! Hierboven op de foto de eerste prijswinnaar. Deze doffer, de vluchtwinnaar is ooit een schenking geweest van Jan de Haan. 

De tweede liefhebber met een mooie reeks, nl de 3de,4de,5de en 6de duif is deze week P. Bosma en de derde liefhebber met de 7de duif van de vereniging kwam aan bij H. Bosma. 

Proficiat heren met deze mooie prestaties. 
 

Hieronder nog de top 10 van deze vlucht en vanmiddag hebben we de thuiskomst van de eerste Fondvlucht 2022. Succes alle liefhebbers die hierop ingekorfd hebben. 

 

 

 

 

 Chimay 21 mei

 

 

Klaas Dijkstra 

Daar was de tweede Midfondvlucht van 2022 alweer. Opnieuw uit Chimay. Weer op donderdags al ingekorfd maar tja, ze weten nu de weg zou je zeggen. Ook weten ze inmiddels dat ze bij de start wat windmolens moeten ontwijken. 

Met een Westenwindje komen ze onze kant weer op. Met een snelheid van ruim 1503 m komt de eerste snelle duif van onze mooie vereniging aan bij de kampioen van vorig jaar, Klaas Dijkstra. Hij haalt hiermee ook een hele mooie tweede plaats in Rayon de Driesprong.
De tweede ( en vijfde) duif en dus tweede liefhebber is K. Veenstra. Op de voet gevolgd door de derde (en zesde en tiende) duif en liefhebber P. Bosma. 
Proficiat heren!

Volgende week alweer de eerste Fondvlucht vanuit Sourdun en de vierde Vitessevlucht, vanuit Weert. Heel veel succes weer allemaal!  

Chimay 14 mei

B. Lourens 

Deze week een hele andere week dan anders. We moeten namelijk al op donderdag inkorven want de eerste Midfondvlucht van 2022 staat op het programma. Waar het inkorven op Chimay anders nog gewoon op de vrijdag kon, is dat met de moderne vervoersmiddelen inmiddels niet meer mogelijk en dus ook nu al inkorven op donderdag. Gelukkig is Leo mee om de duifjes te verzorgen dus dat komt goed. Bewijs krijgen we daarvoor zelfs in de vorm van een foto. Wat wil je nog meer?

Op zaterdag staat er dus een vlucht van ongeveer 375 km onze duifjes te wachten. Alleen deze week eens geen Noordenwind maar West. Het weer zit verder ook mee want ze zijn al om 7.45 los.

Met 272 duiven mee staan we met 17 liefhebbers rustig te wachten. 
De eerste (en zesde) duif van de vereniging komt deze week aan bij Berend Lourens op de Sije Hesterstrjitte. De tweede bij Jan de Haan op 't Heideloantsje en de derde op de Nije Buorren bij Popke Bosma. 

Gefeliciteerd heren!

Volgende week opnieuw Chimay. Aangezien de duiven nu de route weten en hebben beleefd hoe het is om een nachtje extra in de mand te zitten voor deze vlucht, eens kijken of we ons als GVT nu wel weer bij de eerste 100 van de afdeling kunnen laten zien. 

Heel veel succes weer allemaal.

 


 
Heusden Zolder 7 mei

P. Bosma 

De weersverwachting voor zaterdag was niet al te best; regen, regen, regen. Menigeen verwachte dan ook de eerste zondagsvlucht. Maar niets was minder waar, Opnieuw om 8.45 werden ze weer gelost met een Noordenwind. Deze keer in Heusden Zolder.

En ondanks de verwachtingen haalden ze zelfs een hogere snelheid dan vorige week.

Dus de lostijd, de windrichting en ook de winnaar in de vereniging is hetzelfde als vorige week. Opnieuw weet Popke Bosma de eerste (en 5e en 10e) van de vereniging te klokken, hij haalt hiermee ook een mooie tweede plaats in het Rayon De Driesprong. In de vereniging wordt hij gevolgd door P. de Jong met de tweede (en 7de) duif van de vereniging. Als derde, de huidige koploper op de Vitesse Klaas Dijkstra met de derde (en 4de) duif. 

Van harte gefeliciteerd heren.

Volgende week de eerste midfondvlucht 2022. Let op, dit jaar korven we ook op de Midfond in op donderdagavond. 

Heel veel succes allemaal! Eens kijken of we ons weer als vereniging bij de eerste 100 van de afdeling kunnen laten zien. 

 

 Weert 30 april P. Bosma
Afgelopen zaterdag hadden we alweer de tweede vitessevlucht van dit seizoen. Deze week vertrokken ze met halfbewolkte lucht vanuit 8.45 uur vanuit Weert. En met een zwakke Noordenwind hadden ze iets langzamere tijden dan vorige week maar niet met mindere verdiensten. 


De eerste duif ( en ook de derde) van GVT kwam deze week aan bij de nummer twee van vorige week: P. Bosma. De tweede duif ( en ook de tiende) en dus tweede liefhebber was S. Hiemstra. De derde liefhebber met de vierde, vijfde,zesde en negende duif was Klaas Dijkstra. 

Proficiat heren met deze mooie prestaties. Als GVT hebben we het ook goed gedaan, we hadden dan ook maar mooi als vereniging 4 duiven bij de eerste 10 van Rayon De Driesprong en diezelfde 4 duiven ook bij de eerste 100 van Afdeling Friesland.Volgende week hebben we een vlucht vanuit Heusden Zolder. Heel veel succes weer allemaal!
 
Kijk voor de uitslagen en actuele standen van GVT op Uitslagen 2022.
Voor de Rayon- en samenspelstanden kijkt u op Rayon De Driesprong.


 

 
Boxmeer 23 april

 

Sj. Bosma

 

 De eerste vitessevlucht 2022 is een feit! Na de proefvlucht van vorige week vanuit Klarenbeek is het nu menens. Met wederom een oostenwind worden onze duiven gelost, zo'n 60 km verderop vanuit Boxmeer. Alleen zijn we nu wat eerder los want om 8.00 uur is het startschot gelost. 

Het is gemeen spannend wie de eerste plek deze week gaat veroveren want we zijn zeker allemaal
aan elkaar gewaagd.

De eerste duif komt aan bij Sj. Bosma op het Tsjerkepaed in Twijzelerheide, op de voet gevolgd door zijn neef, P. Bosma met de tweede duif en de derde duif en liefhebber is Berend Lourens. 

Proficiat heren!

Wat de uitslag in het Rayon is moeten we nog even afwachten aangezien er een storing bij de Reisduif was en de uitslag nog niet bekend is. Hopelijk volgt hier later meer over. 

Wat we wel weten is dat we volgende week Weert als losplaats hebben. Allemaal weer heel veel succes gewenst!
 

 


Klarenbeek 16 april


P. Bosma
 

 Hallo allemaal, daar zijn we weer! Helaas moest de eerste proefvlucht van 2022 vanuit Heino vorige week afgelast worden maar deze week konden we wel van start. 

Elk vliegend lid heeft ingekorfd dus een fijne start van het seizoen. Met 349 duifjes deden wij als vereniging mee vanuit het Gelderse Klarenbeek. 

We zitten nog maar in april dus ja zaterdagochtend nog even wachten met lossen ivm de temperatuur, deze moest nog even iets oplopen, en de lage bewolking moest wat hoger terrein opzoeken maar om 10.15 was dit het geval en zijn ze losgelaten. Samen met Geel met prachtig weer deze kant op gevlogen. 

De eerste duif van de verenigiging kwam deze week aan op het hok van P. Bosma in Twijzelerheide, de tweede bij zijn achterneef H. Bosma in De Westereen en de derde plek was voor P. de Jong, eveneens in Twijzelerheide.
Hieronder de Top 10 van deze week.

Proficiat heren en voor iedereen: heel veel succes volgende week wanneer we de eerste Vitessevlucht vanuit Boxmeer hebben.  

 

 Heino 9 april

 Afgelast

 

Gevleugelde Vrienden Twijzelerheide